Diensten

Vertalingen

U kunt bij mij onder meer terecht voor vertalingen van documenten zoals: dagvaardingen, conclusies en memories, pleitnota’s, vonnissen, contracten, diploma’s/certificaten, algemene voorwaarden (verkoop, inkoop, levering), huwelijkse voorwaarden, testamenten, overlijdensakten, verklaringen van erfrecht en verklaringen van executele, hypotheekakten en leveringsakten, statuten. Uiteraard is deze lijst niet volledig. Mocht u een andere tekst willen laten vertalen, dan overleg ik graag met u of die ook binnen mijn competentiegebied valt.

Tolkdiensten

Hebt u een afspraak bij een notaris voor de overdracht van een huis, het opmaken van een testament, huwelijkse voorwaarden of een andere akte? En voelt u of uw partner zich onzeker omdat de akte in het Nederlands moet worden voorgelezen en uitgelegd, maar verstaat u of uw partner wel voldoende Engels? Dan ga ik graag met u mee om de inhoud van de akte (en de uitleg daarbij) te vertolken. Hebt u als notaris een cliënt die de Nederlandse taal onvoldoende machtig is? Dan kom ik u graag bijstaan bij het verlijden van de akte. Ik hanteer een redelijke all-in prijs, uitgaande van een bijeenkomst van een uur op kantoor, afhankelijk van de reistijd en afstand (gerekend vanuit Gorinchem)

Iedereen spreekt tegenwoordig een aardig woordje Engels. Maar wilt u dat uw boodschap echt goed overkomt bij Engelstaligen? Schakel mij dan in!

Via het contactformulier kunt u ook meteen de te vertalen tekst uploaden.